Opdrachtgevers

Wat vinden eerdere opdrachtgevers van mijn diensten?

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

Anderen typeren mij als een vakvrouw op het terrein van HRM en de communicatie daaromtrent. Ik ben in staat om mijzelf snel en doeltreffend de juiste rol toe te eigenen. Daar herken ik mij zeker in. Iemand die kritische vragen stelt, zaken SMART maakt, de regie heeft en opvolging geeft. Iemand met veel passie voor haar vak die altijd op zoek is naar datgene wat beter kan. Hieronder treft u aanbevelingen aan van huidige en eerdere opdrachtgevers.

Referenties

Wat onze klanten van Hinze HRM Diensten vinden

 

Bij een gezamenlijke relatie heb ik Carlijn in een functiewaarderingstraject leren kennen als een vakbekwaam en slagvaardig HR Adviseur, met wie het prettig samenwerken is.

Toine Dielissen

Advocaat bij Advocatenkantoor Wouw

Carlijn is een all-round HRM-adviseur met ervaring in een organisatie met professionals. Binnen UWV is zij als HRM-adviseur betrokken geweest bij een complex veranderingsproces. Ik ken Carlijn als een betrouwbare collega met oog voor de belangen van zowel management als medewerkers Zij is zeer zorgvuldig in haar werkwijze.

Marleen Haverkorn

Manager HRM Expertise&Services at UWV

Carlijn heeft op een prima manier gedurende een aantal maanden de rol van HR business partner waargenomen. In deze periode lastige situaties opgelost d.m.v. persoonlijke inzet en goede communicatie met medewerkers en leidinggevenden.

Niekalbert Butz

Senior HR Executive

Bij een gezamenlijke relatie heb ik Carlijn in een functiewaarderingstraject leren kennen als een vakbekwaam en slagvaardig HR Adviseur, met wie het prettig samenwerken is.

Toine Dielissen

Advocaat bij advocatenkantoor Wouw

Carlijn heeft me goed geholpen met het zoeken naar geschikte kandidaten ter versterking van ons team.

Niels Schellekens

Manager Subcontracting at Martens en Van Oord

Carlijn heeft als interim kracht gedurende een aantal maanden als HR Businesspartner voor ons gewerkt. Carlijn is pro-actief met een “hands-on” mentaliteit. Carlijn levert wat zij belooft. Zij is bijzonder prettig in de omgang en heeft zich de (soms) ingewikkelde materie snel eigen gemaakt. In voorkomende gevallen zou ik Carlijn zonder meer weer inhuren.

Wolter Meijer

Head of Central fault-clearing callcenter (CSR)

Als manager Vastgoed bij woningcorporatie Lekstedewonen heb ik een ruime tijd samen gewerkt met Carlijn. Ik heb haar in de rol als HR business adviseur leren kennen als een gedreven en vakinhoudelijk kundige collega met oog voor de diverse belangen. Met Carlijn kun je afspraken maken, zij komt ze altijd na. Een collega waar je bij kunt aankloppen voor een advies en inzet op zowel het gebied van functiewaarderingen, begeleiding ziekteverzuim of het oplossen van personele conflicten. Ook was zij adviseur voor het MT. Mijn indruk van Carlijn in een notendop: kundig, accuraat, duidelijke visie, persoonlijk, betrouwbaar.

Ton Kooijman

Teamleider vastgoed bij Gemeente Barneveld

Carlijn heeft voor Thuisvester een bijdrage geleverd aan het optimaliseren van het competentiehandboek en het beoordelingssysteem. Carlijn is een harde werker. Ze heeft zich echt in de materie vastgebeten en heeft daarbij ook aanvullende tips gegeven om het proces verder te verbeteren.

Marjolein De Boer

Een zelfstandig en pro-actief HR adviseur/manager/HR Business Partner

Carlijn is een vakvrouw op het terrein van HRM en de communicatie daarover. Zij weet zichzelf snel en doeltreffend de juiste rol toe te eigenen in het werkveld.

Marloes Spoelder

Education en Human Resources Management

Carlijn heb ik leren kennen als HR adviseur van een werkgever in een mediation traject met een werknemer. Ik heb haar leren kennen als betrokken, uiterst vriendelijk, accuraat en plezierig in de omgang. Ik kan haar zeker aanbevelen als HR adviseur

Jolanda Houben

Advocaat en mediator

Eerdere opdrachtgevers

Ik heb gewerkt in opdracht van onder andere:

Interim HR adviseur nodig of een consult inplannen?

Krijg een praktisch advies over uw HR kwestie. Meer informatie of vragen? Neem dan vrijblijvende contact met ons op.

Carlijn Vugs-Hinze

Uw HR adviseur

 

Informatie

HR advies voor MKB
HR communicatie
HR trainingen
Tarieven
Contact

Contact

Tel: 06 - 2325 1118
E-mail: carlijn.vugs@outlook.com
Skype: carlijn_75_2