Over ons

HR advies voor MKB, communicatie & trainingen

Carlijn Vugs-Hinze

Uw HR adviseur

 

Contact

Tel: 06 – 2325 1118
E-mail: carlijn.vugs@outlook.com
Skype: carlijn_75_2

Uw HR Adviseur

In de persoon van Carlijn Vugs-Hinze is Hinze HRM Diensten er voor de werkgever die met zijn medewerkers het beste uit de organisatie en uit elkaar wil halen.

Carlijn Vugs-Hinze is geboren (1975) en getogen in Brabant. Na cum laude de HBO-opleiding Personeel & Arbeid in 1999 te hebben afgerond, inmiddels al weer 23 jaar werkzaam binnen het HR vakgebied.

Mijn visie

HRM is naast een inhoudelijk specialisme vooral een vak waarin je elkaar onder alle omstandigheden moet kunnen (blijven) aankijken. Je moet met elkaar verbaal kunnen (blijven) communiceren.

Succesvol veranderen staat voor mij bijna gelijk aan succesvol communiceren.

Voor mij betekent dit in tijden van veranderingen geen terughoudende houding aannemen. Juíst bij veranderingen die een reductie tot doel hebben, ben ik van mening dat de communicatie en relaties moeten worden versterkt.

Over Carlijn Vugs-Hinze

Ik ben een allround en zeer ervaren HR Adviseur. Ik ken de fijne kneepjes van het HR vak en de ongeschreven spelregels van het adviseren. Ik heb meerjarige HR ervaring zowel in adviserende als in eindverantwoordelijke posities in zowel profit als non-profit organisaties. Daarnaast geef ik al enkele jaren (meerdaagse) trainingen op het vlak van zakelijke communicatie. Daarbij kunt u denken aan: teamcommunicatie, persoonlijke effectiviteit, feedback en gesprekstechnieken.

Voor mij is communicatie het middel en HR het doel; door in organisaties resultaten zichtbaarder te maken, worden medewerkers meer waardevol. Ik sta in mijn kracht als ik leidinggevenden mag coachen in het voeren van ‘lastige’ gesprekken en gespreksvaardigheden van medewerkers mag verbeteren. Mijn passie voor en praktijk kennis van het HR vak deel ik regelmatig met studenten van de HBO opleiding Personeel en Arbeid van de Avans Hogeschool. Voor deze hogeschool verzorg ik assesments in adviesvaardigheden.

Wilt u meer achtergrondinformatie of bent u benieuwd naar de reacties van mijn klanten?

U kunt mijn C.V. opvragen of mijn referenties bekijken. Liever meteen contact? Vul dan het contactformulier in.

Eerdere opdrachtgevers

Ik heb gewerkt in opdracht van onder andere:

Carlijn Vugs-Hinze

Uw HR adviseur

 

Informatie

HR advies voor MKB
HR communicatie
HR trainingen
Tarieven
Contact

Contact

Tel: 06 - 2325 1118
E-mail: carlijn.vugs@outlook.com
Skype: carlijn_75_2